'Macht & onmacht in de bestuurskamer'
Speciaal voor bestuurders een exclusieve middag over de machten en krachten in de bestuurskamer, de dilemma’s waar iedere bestuurder voor komt te staan en de competenties die daar bij nodig zijn. Met aansluitend private diner bij &Moshik
'Macht & onmacht in de bestuurskamer'

Besturen is een vak dat bol staat van de schijnwerpers, verantwoordelijkheden, spanningen, succes en survival. De dynamiek zowel in als rond de organisatie is groot. Uw handelen ligt onder een vergrootglas en het afbreukrisico is hoog. Hoe zorgt u dat u daar tegen bent opgewassen? Hoe gaat u om met dilemma’s en taaie vraagstukken? Heeft u voldoende support om op dit niveau te kunnen acteren? Is uw persoonlijke leven in balans met de inspanning die van u gevraagd wordt? 

 

We besluiten de bijeenkomst met een besloten diner in het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant &Moshik. Moshik creëert gerechten die herinneringen als basis hebben in plaats van kooktechnieken. Herinneringen aan zijn reizen rondom de wereld, waar hij mensen en hun culturen ontmoette, en traditionele gerechten leerde kennen. Deze herinneringen en emoties inspireren hem in de keuken. Voor het diner zijn slechts 24 plaatsen beschikbaar. 

 

Klik voor meer informatie.

Actualiteit
Publicatiedatum
16-04-2018

Reageer