Symposium en boek: Goede raad voor commissarissen
21 inzichten voor toezichthouders en bestuurders. Een boek met 21 bijdragen van auteurs, onder redactie van Puck Dinjens.
Symposium en boek: Goede raad voor commissarissen

Een nieuw boek voor commissarissen, toezichthouders, bestuurders en andere belangstellenden in governance. Het geeft inzicht in de vragen die rond toezicht spelen. In 21 kernachtige hoofdstukken krijgt u zicht op gewenst en ongewenst gedrag in de bestuurskamer en waarom deze plaats (blijven) vinden. Verklaringen voor dit gedrag worden gegeven vanuit de wetenschap en best practices, aangereikt vanuit de brede praktijkervaring van de auteurs.

Goede Raad voor Commissarissen verschijnt onder eindredactie van Puck Dinjens en bevat 21 bijdragen van auteurs. Deze auteurs hebben ervaring als toezichthouder en/of bestuurder, zijn verbonden aan onderwijsinstellingen of hebben een eigen adviespraktijk.

Symposium

Op 4 september a.s. staat het boek centraal tijdens het jaarlijkse symposium dat de Governance University organiseert. Het symposium vindt plaats in Doorn. Vanaf deze datum is het gelijknamige boek Goede Raad voor Commissarissen tevens verkrijgbaar bij de boekhandel (ISBN: 978-94-90463-62-5).

Over Puck Dinjens

Puck heeft jarenlange ervaring in het professionaliseren, adviseren en begeleiden van commissarissen, toezichthouders en directievoorzitters bij governancevraagstukken in diverse (publieke en private) sectoren.

Auteursgegevens

Redactie GB&T

Actualiteit
Publicatiedatum
05-06-2018

Reageer