• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Colofon

Goed Bestuur & Toezicht is het onafhankelijke platform voor governance. Het blad belicht, analyseert en opinieert onderwerpen die goed bestuur, toezicht en verantwoording onderbouwen. Het blad beoogt een discussieplatform te zijn over de relatie tussen bestuur, toezichthouders, shareholders en stakeholders van organisaties in de profitsector, de non-profit en overheid. Goed Bestuur & Toezicht is primair gericht op enerzijds directies en leden van raden van bestuur en anderzijds commissarissen en leden van raden van toezicht.

Goed Bestuur & Toezicht werkt samen met de Erasmus School of Accounting & Assurance (Esaa), de Galan Groep, The Midfield en  Governance University.Hoofdredacteur
Drs. Puck Dinjens ( hoofd), drs. Herman Hudepol ( adjunct)

Redactie
Prof. dr. Auke de Bos, Henk den Uijl, dr. Ilse Matser, dr. Stefan Peij, dr. Theo Postma, prof. dr. Ruud Pruijm, drs. Remko Renes, drs Jan Stolker.

Redactie

Monique Montanus


Artikelen beleid
Beleid inzake het omgaan met herpubliceren van artikelen in het tijdschrift Goed Bestuur & Toezicht.
1. Een auteur die een artikel voor Goed Bestuur & Toezicht schrijft biedt dit exclusief aan en verbindt zich het artikel niet tegelijkertijd elders te publiceren zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.
2. Het auteursrecht van het artikel blijft bij de auteur en de auteur geeft aan de uitgever toestemming het artikel te publiceren in het tijdschrift en op de website van Goed Bestuur & Toezicht.
3. Op aanvraag kan een auteur een pdf van het door de uitgever geredigeerde, vormgegeven en eventueel geïllustreerde artikel ontvangen. Dit kan slechts voor intern gebruik. Herpublicatie en plaatsing op eigen en andere websites vallen daar niet onder. Bovendien is in geval van beeld voorafgaande toestemming vereist van de maker van het beeld.
4. De pdf van het artikel wordt opgenomen in de database. Auteurs kunnen op hun eigen website een link plaatsen naar hun artikel op www.goedbestuurentoezicht.nl
5. Auteurs zijn te allen tijde verplicht de bron te vermelden.

Informatie en reacties
info@goedbestuurentoezicht.nl

Uitgever
Goed Bestuur & Toezicht is een uitgave van Mediawerf Uitgevers (ISSN 1574 1982),

Stationsplein 80, 2011 LM Haarlem

KvK: 34200405

BTW-nummer: NL001184920B70
Uitgever: Klazinus Lagerwerf (klazinus@mediawerf.nl)

Ontwerp en vormgeving
Peter Bos designwork - bno, Deventer

Advertenties

Mediawerf Uitgevers. E-mail klazinus@mediawerf.nl. Tel. 06 22495912

Abonnementen 

Goed Bestuur & Toezicht verschijnt eens per kwartaal. Daarnaast vindt één keer per jaar de Goed Bestuur & Toezicht Jaarlezing plaats.
De abonnementsprijs bedraagt € 187,50 per jaar, exclusief deelname aan de jaarlezing. Losse nummers kosten € 45. Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten, exclusief BTW. Abonnementen kunnen elk moment ingaan en worden aan het begin van het kalenderjaar automatisch verlengd. Annulering is mogelijk tot 1 oktober.

Meer informatie:
SP Abonneeservice B.V.
Postbus 105
2400 AC  Alphen aan den Rijn
Tel.: 088 1102030
Mail: mediawerf@spabonneeservice.nl