• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
De erkende toezichthouder

De Erkende Toezichthouder staat voor ‘het nieuwe denken’ in toezicht.

Vernieuwing in toezicht brengen wij versneld in de Nederlandse boardroom door:

- het ondersteunen van toezichthouders bij organisaties met een veranderopgave waarin we je anders naar toezicht laten kijken. Stap voor stap zorgen we via onze beproefde aanpak dat jouw toezicht waardevol blijft in een context die onzekerheid met zich meebrengt en waarin veel verandert. Toezicht zoals dat bedoeld is: voor de klant.

- de nieuwe generatie talentvolle toezichthouders in Nederland op te leiden. Onze vernieuwende kijk op toezicht maakt onze eigentijdse academie tot een trendsetter in Nederland. We leiden je op tot ín een RvT of RvC. Het is een praktijkgerichte opleiding in je eigen regio die je zelf flexibel kunt samenstellen.

- ervoor te zorgen dat je RvT een complementair team wordt dat in balans is en toegerust op de veranderingen die komen gaan. Wij werven en selecteren daarop. En maken gebruik van de inmiddels duizenden toezichthouders nieuwe stijl die we kennen uit onze eigen academie en praktijk. Dat maakt het gemakkelijk voor jouw RvT.

- via coaching en mentorschap toezichthouders individueel te ondersteunen. Bedoeld voor toezichthouders die hun innerlijke kracht als uitgangspunt willen gebruiken, om waardevol te zijn en het verschil te maken. Haal meer uit jezelf en de samenwerking met anderen.

Leidend in onze manier van samenwerken met klanten, samenwerkingspartners en businesspartners zijn onze kernwaarden: aandacht, ontwikkelingsgericht en laagdrempelig.

Opleidingen

Geen opleidingen gevonden voor deze opleider