• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Erasmus Governance Institute

Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA)

Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA) is een samenwerkingsverband tussen de Erasmus School of Economics (ESE) en Erasmus Universiteit Rotterdam Accounting, Auditing & Controlling (Eurac) BV. Door deze samenwerking worden van start tot finish alle opleidingen en onderzoek op het gebied van Accounting en Assurance onder één pa­raplu georganiseerd; postinitiële opleidingen, een executive master, executive programs en permanente educatie. 

Erasmus Governance Institute (EGI)

Het Erasmus Governance Institute is onderdeel van Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA) en werkt samen met de Erasmus School of Economics (ESE, economische faculteit van de Erasmus Universiteit Rotterdam).

Het EGI is verantwoordelijk voor de (corporate) governance opleidingen van ESAA. EGI biedt 10-daagse Executive Programs en 3-daagse Masterclasses over governance gerelateerde onderwerpen, zoals financiële en auditcommittee vraagstukken .

Alumni van de Executive Programs zijn verbonden in de Vereniging Commissarissen en Toezichthouders Erasmus (VCTE). De VCTE verzorgt in samenwerking met EGI 4 x per jaar programma’s voor permanente educatie.

De programma’s worden aangeboden op postacademisch niveau en worden ondersteund door fundamenteel wetenschappelijke (promotie-) en praktijkgerichte onderzoeken.

Opleidingen