• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Erasmus Governance Institute - Masterclass Lange Termijn Waardecreatie voor Commissarissen en Toezichthouders

Doelgroep

De Masterclass is speciaal bedoeld voor (aankomende) commissarissen en toezichthouders. Deze Masterclass is geschikt voor deelnemers uit zowel profit als non-profit sector.

Het programma heeft een academisch niveau waarin theorie en praktijk worden besproken, interactief wordt gewerkt aan concrete praktijkgevallen en de deelnemers aan de slag gaan met hun eigen casus.

Over de opleiding

Het programma kenmerkt zich door zijn academisch niveau en kent in zijn opzet kleine groepen van maximaal 20 deelnemers. Met deze beperkte omvang kan worden ingegaan op specifieke vraagstukken waar deelnemers mee worden geconfronteerd en is gerichte aandacht van sprekers en interactie tussen de deelnemers mogelijk. Samen met andere deelnemers bespreekt u concrete praktijkgevallen en governance vraagstukken in het kader van lange termijn waardecreatie, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook is er mogelijkheid om uw eigen praktijksituatie te bespreken, en het perspectief van andere deelnemers daarop te leren kennen. 

Aanbieder: Erasmus Governance Institute
Naam:Erasmus Governance Institute
E-mail:esaa-com@ese.eur.nl
Telefoon:010-4082388 / 010-4082681
Website:https://www.eur.nl/esaa/
Meer informatie over deze opleiding?

Opleiding
Aanbieder
Erasmus Governance Institute
Lengte opleiding
2 dagen
Kosten
2250,00
Locatie
Contactinformatie

Contact
Voor alle praktische zaken en nadere informatie omtrent de opleiding Programma voor Commissarissen en Toezichthouders kunt u zich richten tot de Program Coordinator van de opleiding:

Leonie Giezeman of Marina de Bruijn

Telefoon:010 - 4082388 of 010-4082681

E-mail: esaa-com@ese.eur.nl

Opleidingsactiviteit