• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Goed Toezicht, summer course 2018 en maatwerk

Beschrijving opleiding
De opleidingen van Goed Toezicht zijn intensief en kort durend - enkele dagen. Zij zijn niet gericht op een certificaat maar op bewustwording, groei en een - in overeenstemming bepaald – ‘eindproduct’ -dit kan een concreet verbeterprogramma zijn voor de persoon of de Raad, het uitvoeren van een zelfevaluatie of het opstellen van een strategische notitie ter verbetering van de effectivitei. Dit betekent dat de cursussen een sterk reflexief, interactief en productief karakter hebben en dat er over de opzet en uitvoering overleg is. De 'docenten', eigenlijk moderatoren of coaches,  geven gelegenheid (kader, informatie, stimulerende input en feedback), de 'leerlingen', de professionaliserende toezichthouders zelf, maken gebruik van de gelegenheid.

Om de chemie tussen de deelnemers te bevorderen vinden de opleidingen plaats in een aangename sfeer, met natuur, cultuur en culinair als extra ingrediënten. De inhouse course (met een expliciet doel) kan binnen de organisatie plaatsvinden maar kan op verzoek ook ergens in Nederland of het buitenland.

Data Courses Goed Toezicht

private course: inhouse/outhouse op maat; continu, data in overleg overeen te komen

summer course 2018; motto Richting en Ruimte

- woe 22 aug. vanaf 09. 30 tot vrij 24 aug. na de lunch, ca 14.00

- ma 27 aug vanaf 09.30 tot woe 29 aug. na de lunch, ca 14.00

Plaats: Oortjeshekken, nabij Nijmegen, rivierenlandschap, Nederland

Duur opleiding
Er is een 'standaard' opleiding in de vorm van een summer course van 2,5 dagen (aug.). Voor RvT’s en RvC's in hun geheel zijn duur en datum flexibel. In overleg kunnen die beperkt worden tot 1 of 2 dagen (als crash course) of verlengd tot meer dagen als het eindproduct dat nodig heeft.

Aanbieder: Goed Toezicht
Naam:Goed Toezicht
E-mail:ruimschotel@t11.net
Telefoon:06-53246708
Website:http://www.goedtoezicht.info/ en htpp://www.wdvanleeuwen.nl.
Meer informatie over deze opleiding?

Opleidingsactiviteit