• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Hemingway Professional Governance

 

Hemingway Professional Governance is een full service organisatie voor toezichthouders en commissarissen op het gebied van (permanente) educatie en non- executive search. Wij doen dat vanuit de overtuiging dat maatschappelijke en technologische ontwikkelingen zich snel opvolgen en dat aan toezichthouders telkens hogere eisen gesteld worden. Hemingway draagt bij aan het Permanent Actueel zijn en blijven van toezichthouders.

Deelname in het non-executive search bestand of aan de programma’s bij ons is by invitation only, waardoor er in de loop der jaren misschien wel het meest verrassende en hoogwaardige non-executive bestand in Nederland is opgebouwd.

Hemingway richt zich op commissarissen en toezichthouders met een open mind die bereid zijn een beetje uit hun comfortzone te komen om zo zelf nieuwe inzichten te ontdekken en aan anderen over te brengen. De focus ligt voor 100% op non-executive om vermenging tussen executive en non-executive belangen te voorkomen. Vanuit governance een zuivere benadering.

Naast (non)-executive opleidingen, verzorgt Hemingway ook Board Evaluaties en is Hemingway uw partner in Non-Executive Search. Voor meer informatie neem gerust contact op of ga naar www.hemingway-pg.nl