• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Hemingway - Forum Innovation in Education

 

In het onderwijs is veel gaande. Maatschappelijke, politieke en technologische ontwikkelingen en innovatie gaan hand in hand en zorgen voor veel onrust en ook wel 'richtingloosheid'. 

Daarom organiseren wij één keer per jaar het Forum EduTech voor (toekomstige) toezichthouders in het onderwijs die geïnteresseerd zijn in nieuwe inzichten en daarover met elkaar in debat gaan.

Dit jaar spitsen wij de forum dialoog toe op technologische innovatie in het onderwijs en disruptie binnen de sector. De centrale vraagstelling zal zijn: "Bestaat er binnen de onderwijssector, net zoals in de bankensector, ook een 'FinTech' achtige ontwikkeling met duurzame impact, i.e. EduTech van onderwijs ? En zo ja wat is de invloed hiervan op de 'bestaande onderwijsorde", maar ook de behoefte aan het Human Capital van de toekomst. Welke lange termijn strategische kansen biedt dit en bedreigingen veroorzaakt dit en hoe hierop als (toezichthoudend) bestuur te reageren, maar vooral ook anticiperen? 

Alle sessies worden begeleid door een innovatie expert en een toezichthouder met ervaring op dit terrein. Aan de hand van een aantal bestuurlijke dilemma’s gaan de deelnemers met de sprekers en met elkaar in dialoog. 

Het Forum start om 13.00 uur. Vanaf 12.00 uur meet & greet en lunch. Het forum eindigt om 17.30 uur, gevolgd door network drinks. Het forum vindt plaats bij een innovatieve locatie in de randstad.

Zie website voor meer informatie.

Aanbieder: Hemingway Professional Governance
Naam:Hemingway Professional Governance
E-mail:ottolander@hemingway-pg.nl
Telefoon:020 79 81 365
Website:https://hemingway-pg.nl
Meer informatie over deze opleiding?

Opleiding
Aanbieder
Hemingway Professional Governance
Lengte opleiding
1 dag
Kosten
€750
Locatie
Contactinformatie

Francoise Dorsman

forums@hemingway-pg.nl

Opleidingsactiviteit
08-11-2019 - 08-11-2019 : Opleiding