• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Hemingway - Forum Innovation in Industry

De maak- en procesindustrie is een belangrijke sector en bron van economisch welvaart en innovatie, die door haar beperkte zichtbaarheid vaak onderschat wordt. De sector verdient het ook om op governance terrein ondersteund te worden met als resultaat een versterking van de (nieuwe) rol van toezicht op innovatievermogen én op kansen en risico’s die technologische innovaties bieden. 

Tijdens het Forum kunt u actieve interactie en dialoog verwachten tussen commissarissen en sprekers vanuit diverse disciplines. U komt niet alleen kennis opdoen, maar we willen ook uw inzichten op dit terrein vernemen. Want er verandert veel.Dit Forum is een verdiepende bijeenkomst waarin de digitalisering, circularisering en energietransitie in de maakindustrie centraal staat. Dit in een exclusieve dialoog met opinieleiders en toezichthouders.Meer specifiek zullen innovatiethema’s uit de wereld van de proces- en maakindustrie worden geadresseerd. Ook wordt uitgebreid gesproken over de visie van interne toezichthouders op innovatie, en hun veranderende rol in de maakindustrie. Innovatiestrategieën in de proces- en maakindustrie zullen aan de hand van cases worden behandeld.

Alle sessies worden begeleid door een innovatie expert en een toezichthouder met ervaring op dit terrein. 

Het Forum start om 13.00 uur. Vanaf 12.00 uur meet & greet en lunch. Het forum eindigt om 17.30 uur, gevolgd door network drinks. Het forum vindt plaats bij een innovatieve locatie in de randstad.

Zie website voor meer informatie.

Aanbieder: Hemingway Professional Governance
Naam:Hemingway Professional Governance
E-mail:ottolander@hemingway-pg.nl
Telefoon:020 79 81 365
Website:https://hemingway-pg.nl
Meer informatie over deze opleiding?

Opleiding
Aanbieder
Hemingway Professional Governance
Lengte opleiding
1 dag
Kosten
€750,-
Locatie
Contactinformatie

Francoise Dorsman

forums@hemingway-pg.nl

 

Opleidingsactiviteit
04-12-2020 - 04-12-2020 : Opleiding