• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Hemingway - Forum Insights in Innovation - Ethiek & Technologie

Belangrijke ontwikkelingen op het gebied van innovatie innovatie, zoals digitalisering, circulaire economie en klimaatverandering hebben niet alleen invloed op de strategische dialoog in de boardroom, maar evenzeer op de meervoudige ethische waarden afweging in de boardroom. In het Forum Insights in Innovation - Ethics & Technology wordt dieper ingegaan op het spanningsveld tussen innovatie en ethiek. Aan de orde komen de fundamenten van ethiek en innovatie (e.g. privacy, grenzen van innovatie, Governance uitdagingen voor ethisch verantwoorde innovatie), trends en ontwikkelingen en de 'Boardroom Dynamics' die een rol spelen bij 'ethisch toezichthouden op innovatie'. Aan de hand van praktijkcases het samenspel van ethiek en innovatie in relatie tot toezicht op innovatie worden uiteengezet.

Alle sessies worden begeleid door een innovatie expert en een toezichthouder met ervaring op dit terrein. Aan de hand van een aantal bestuurlijke dilemma’s gaan de deelnemers met de sprekers en met elkaar in dialoog. 

Het Forum start om 13.00 uur. Vanaf 12.00 uur meet & greet en lunch. Het forum eindigt om 17.30 uur, gevolgd door network drinks. Het forum vindt plaats bij een innovatieve locatie in de randstad.

Zie website voor meer informatie.

Aanbieder: Hemingway Professional Governance
Naam:Hemingway Professional Governance
E-mail:ottolander@hemingway-pg.nl
Telefoon:020 79 81 365
Website:https://hemingway-pg.nl
Meer informatie over deze opleiding?

Opleiding
Aanbieder
Hemingway Professional Governance
Lengte opleiding
1 dag
Kosten
€750,-
Locatie
Contactinformatie

Francoise Dorsman

forums@hemingway-pg.nl

 

Opleidingsactiviteit
25-09-2020 - 25-09-2020 : Opleiding