• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
PwC

Onze adviespraktijk focust op twee  aandachtsgebieden: we helpen bedrijven en instellingen bij transformatieprocessen die onder meer ontstaan als het gevolg van strategische vernieuwingen, businessmodellen of informatiesystemen. En we leveren adviesdiensten op het gebied van fusies en overnames, waarbij het onze ambitie is klanten vanaf de vaststelling van hun strategie tot en met de integratie van bedrijven te assisteren.
Naast onze adviespraktijk verlenen wij ook accountants- en taxadvies.

Wat u wilt bereiken bepaalt hoe wij onze kennis en expertise gebruiken. En daarom beginnen wij altijd met u beter te leren kennen. U praat en wij luisteren. Om zo de waarde te creëren waarnaar u op zoek bent.

Wij werken met multidisciplinaire teams van professionals, die door hun brede ervaring en expertise precies weten wat er in uw sector speelt. Die expertise combineren we met onze diepgaande vakkennis om tot oplossingen te komen die naadloos aansluiten bij uw situatie. Wij beschikken over een internationaal netwerk waar wij zo nodig, gebruik van maken. Wij delen onze ideeën, ervaringen en oplossingen met u, en komen zo tot nieuwe perspectieven en praktische, geïntegreerde  adviezen.

Onze mensen bundelen en verbinden niet alleen elkaars kennis en expertise, maar ook verschillende zienswijzen, culturen en achtergronden. We werken nauw met elkaar samen én leggen verbanden met inzichten van klanten en andere relaties. We kijken verder, over grenzen heen en staan midden in de maatschappij. De menselijke maat, multicompetence, innovatie, kwaliteit, diversiteit en corporate social responsibility staan daarbij centraal.

Opleider
Email
Telefoon
+31 (0) 88-792 00 20
Website
www.pwc.nl