• Mediawerf
  • Management & Consulting
  • Goed Bestuur & Toezicht
  • HMR
  • Knowly
Wagner Group

Opleidingen voor bestuurders, toezichthouders, commissarissen en adviseurs

Het besturen van, en toezicht houden op, bedrijven en maatschappelijke organisaties is een professie die steeds meer vraagt om transparantie en het afleggen van verantwoording aan de maatschappelijke omgeving.

De rollen van bestuurder, toezichthouder en adviseur doen elk een specifiek beroep op aanwezige kennis en talenten. Om die reden bieden wij een portfolio aan Governance opleidingen, die elk ingaan op specifieke kennis- en competentie elementen passend bij een van de onderscheiden rollen. Kenmerkend voor onze governance programma's is ook, dat in elk programma aandacht wordt besteed aan de interactie tussen de verschillende rollen in het bestuur van een organisatie.

De opleidingen informeren u over de laatste ontwikkelingen op het gebied van governance. En ze maken u bekend met de verschillende domeinen van bestuur, toezicht en advies. Daarmee vormen de programma's een solide basis voor verdere professionalisering van bestuurders, commissarissen, toezichthouders en adviseurs. En voor hen die dat willen worden.

Opleidingen

Geen opleidingen gevonden voor deze opleider